4P3B5653tehty

Nina Nyman

Olen silmälääketieteen kokenut ammattilainen ja hoidan vastaanotollani monipuolisesti erilaisia silmäsairauksia.Silmälääkärin vastaanottoa olen pitänyt v 2006 lähtien. Ammattitaitoa pidän yllä mm osallistumalla säännöllisesti koulutuksiin. Pidän toimivaa potilas-lääkärisuhdetta erittäin tärkeänä ja koen vahvuudekseni rauhallisen ja ystävällisen potilaan kohtaamisen. Kaikenikäiset potilaat ovat lähellä sydäntäni ja paneudun vastaanotollani jokaisen asiakkaan tilanteeseen huolellisesti. Perheeseeni kuuluu lääkäripuoliso ja kolme jo aikuista tytärtä. Itse olen alun perin Turusta kotoisin, mutta viihdyn hyvin nykyisessä vireässä kotikaupungissani, Jyväskylässä. Vapaa-aikaa vietän mieluiten perheen ja ystävien sekä liikunnan ja erilaisten kulttuuririentojen parissa. 

Kaikille potilailleni on varattu noin 45 minuuttia aikaa: 2 potilasta 90 minuutissa. Laajennustipat laitetaan useimmiten, jolloin välillä on odottelua ja käyntiin kannattaakin kokonaisuudessaan varata yli tunti aikaa. Vastaanotolle ei pidä tulla autolla mustuaisten laajentamisen takia ja aurinkolasit on suositeltavaa olla mukana. Ota vastaanotolle mukaan silmälasireseptit sekä muut mahdolliset silmälääkärien lausunnot ja reseptit.

Koronapandemiasta johtuen lähikontaktit pyritään pitämään lyhyinä, joten pyrin katsomaan kuvat ja tekemään reseptit mahdollisuuksien mukaan, kun potilas ei ole vastaanottohuoneessa. Hygieniaan kiinnitetään vastaanotolla vieläkin enemmän huomiota kuin yleensä. Silmämikroskoopissa on pleksisuoja ja käytän kirurgista suusuojusta sekä tarvittaessa hanskoja.

NÄHDÄÄN VASTAANOTOLLA!